Eiropas lielākās Inženieru Sacensības notiek Rīgā

Deviņu dienu garumā studenti no 25 Eiropas universitātēm un 19 valstīm savā starpā sacentīsies par uzvarētāja un Eiropas labākā topošā inženiera titulu, piedāvājot savu risinājumu reālām situācijām, ar kurām ikdienā sastopas speciālisti konkrētā nozarē vai vadības sfērā.

Ar devīzi „Veido nākotni. Šodien.” (no ang. val. „Design the future. Today.”) EBEC ir projekts, kura mērķis ir apvienot nākotnes inženierus, ne tikai attīstot to prasmes un teorētiskās zināšanas, bet arī dodot iespēju izmēģināt savas studijās iegūtās zināšanas praksē, turklāt reālās, ikdienā eksistējošās problēmsituācijās. EBEC projekts sasniedz vairāk nekā 6 500 studentu, kuri izaicina sevi vienā no divām kategorijām: konstruēšana vai situāciju analīze.

 

Šogad 30 radošākās un inovatīvākās komandas, kas izturējušas vienu no inženieru sacensību 87 lokālajām kārtām un 15 nacionālajām vai reģionālajām kārtām, četru cilvēku sastāvā pierādīs sevi EBEC fināla kārtā. EBEC Fināls ir inženieru sacensību grandiozā noslēguma daļa, ko Eiropas mērogā jau sesto gadu organizē BEST.

 

Foto: publicitātes

 

 

TOP Komentāri

avatar