Dzīvnieku patversme „Lauvas sirds” dāvinājumā saņem jaunas suņu būdas

Dāvanu patversmei sarūpēja biedrības „JCI Latvia” Liepājas nodaļa, sadarbībā ar dzīvojamo, brīvdienu un dārza māju preču zīmi „Timbero” un Liepājas kravu pārvadājumu uzņēmumu „ADS Pagrabs”.

„Biedrības „JCI Latvia” Liepājas nodaļa vēlējās realizēt sociālu projektu, jo biedrības misija ir radīt pozitīvas pārmaiņas sabiedrībā, tādēļ interesējamies par tādiem projektiem, kas pievērstu sabiedrības uzmanību, aicinot cilvēkus būt atbildīgiem. Uzzinot, ka Liepājas pašvaldības dzīvnieku patversmei ir nepieciešamas suņu būdas, tapa projekts „Dzīvnieku patversmei „Lauvas sirds” dāvini suņu būdas”, kura mērķis ir nodrošināt dzīvnieku patversmi ar suņu būdām, uzlabojot patversmes sadzīviskos apstākļus, kā arī veicināt uzņēmumus būt sociāli atbildīgiem un pievērst sabiedrības uzmanību, lai tā nebūtu vienaldzīga un palīdzētu nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, sniedzot palīdzīgu roku vai atrodot tiem jaunas mājas”, stāsta biedrības „JCI Latvia” Liepājas nodaļas pārstāvē  Liene Poškus.

Kā informē Liene Poškus, par projekta īstenotāju piekrita būt dzīvojamo, brīvdienu un dārza māju preču zīme „Timbero”, kas izgatavoja divas suņu būdas. Savukārt par suņu būdu transportēšanu no Rīgas uz Liepāju parūpējās Liepājas kravu pārvadājumu uzņēmums „ADS Pagrabs”. Kā uzsver L. Poškus, „Timbero” un „ADS Pagrabs” bija tik atsaucīgi, ka suņu būdas Liepājā tika nogādātas divu dienu laikā.

„Sākoties vasarai jautājums par suņu būdām kļuvis aktuāls, jo arī āra voljēros suņiem nepieciešams patverties no saules vai lietus. Pateicoties „JCI Latvia” Liepājas nodaļas iniciatīvai, dzīvojamo, brīvdienu un dārza māju preču zīmei „Timbero” un Liepājas kravu pārvadājumu uzņēmumam „ADS Pagrabs” atsaucībai patversmes iemītnieki turpmāk varēs baudīt savu ierasto dienas daļu laukā, patveroties būdās gan no spēcīgajiem saules stariem, gan lietus un vēja”, gandarīta par dāvinājumu ir pašvaldības dzīvnieku patversmes „Lauvas sirds” vadītāja Nora Brūdere.

Šobrīd (dati 29. aprīlī) patversmē uzturas 26 kaķi, no kuriem desmit ir kaķēni (no dažām dienām līdz trīs nedēļām veci), un 12 suņi. Savukārt no patversmes darbības sākuma (š.g. 1. februāra) adoptēti ir 13 suņi un 10 kaķi.

Liepājas pilsētas dome

TOP Komentāri

avatar