Dziedātāja Anete Porga izdod savu pirmo singlu „Lai sasilst sniegs”

Dziesma „Lai sasilst sniegs” ir tapusi, apvienojot divu cilvēku ilgus gadus krāto pieredzi dzīvē un mūzikā. Dziesmas teksta, mūzikas, kā arī video klipa scenārija autore, ir pati dziedātāja, bet dziesmas aranžiju veidojis jaunais un daudzsološais producents, Jānis Noriņš (pazīstams kā “N-Jay Production”). Video klipa operators un montāža- Kaspars Kambars.

„Stāsts ir par cilvēka sevis apzināšanos kā vērtību un tās nerimstošo meklēšanu ikdienas rutīnā. Dziesma ir kā aicinājums vienmēr un visur saskatīt un sadzirdēt savu patieso un spēcīgo „Es”, kas mums dots ir piedzimstot, jo musu dziļākā butība, dvēsele, nekad neaizmieg…

Dziesma ir kā atgādinājums klausītajiem par savu personības garīgo spēku un potenciālu pat tad, ja to ir nācies pazaudēt!

Spēja pieņemt un novērtēt to, kas mums ir dots, spēja to izmantot savā ceļā, ir pati lielākā dāvana, jo te, mūsos pašos, ir viss, ko mēs meklējam!”, stāsta Anete.

 Informatīvs apraksts par dziedātāju:

Dziedātāja savas muzikālās gaitas sākusi jau no 6 gadu vecuma, 12 gadus mācoties akadēmisko mūziku caur klavierspēli, dziedot koros un aktīvi piedaloties Dziesmu svētkos.

Savu radošo potenciālu estrādes dziedāšanā apzinājusies pie pirmā vokālā pedagoga, Adriana Kukuvasa. Šajā laikā spilgti iezīmējies dziedātājas spēcīgais balss potenciāls.

Papildus savu muzikālo gaumi un vokālās prasmes izkopusi pie tādiem Latvijā pazīstamiem vokālajiem pedagogiem kā Edgars Kramiņš, Uģis Roze un Nijole Berezina.

Dziedātāja savu skatuvisko pieredzi pilnveidojusi muzikālā kabarē projektā, kā arī uzstājoties dažādu Rīgas klubu šovprogrammās, kuru vizuālo, muzikālo un deju noformējumu veidojusi un turpina vietot pati, profesionālas komandas virsvadībā.

Piedalījusies dažādos TV jauno talantu šovos, kā TV24 “Rādi, ko vari”, TV1Kanal “Baltiskij Golos”, kā arī vokālos konkursos Latvijā un ārpus tās.

Dziedātajai izveidojusies sadarbība ar Liepajas komponistu un producentu Ivaru Sudmali, kurš radījis dziesmu “Šķirti kopā”, ko, savukārt, Anete Porga iedziedājusi duetā ar dziedātāju Andri Ērgli. Šai dziesmai drīz gaidāma video versija.

Papildus minētajam, Anete strādā pie savas nākamās dziesmas, kas solās būt kas nebijis savās muzikālajās un video interpretācijās latviešu mūzikā. Kā saka pati dziedātāja, viņu saista viss pārsteidzošais, krāsainais un nebijušais, kas būs kas jauns klausītājiem!

Anete Porga, foto – publicitātes

TOP Komentāri

avatar