Dons piedāvā jaunu klipu “Darling, Darling”

“Klipu veidojām angļu versijai, jo pamazām skatāmies eksporta virzienā. Mums šobrīd ir ļoti labas iespējas sevi parādīt ārpus Latvijas pateicoties “Latvijas Mūzikas attīstības biedrības/ Latvijas Mūzikas eksports” aktīvai darbībai, bet lai sevi labi parādītu, gatavojamies lēnām un pārdomāti,” saka dziedātājs Dons.

r pavisam vienkārša, bet pamattdoma dramatiska. “Klips ir stāsts par to ka uz zemes ir mīlestība – šajā gadījumā ūdens. Klipā var redzēt, ka Dons ir slapjš, tā kā pabijis ūdenī, pabijis mīlestībā, bet šobrīd viņš nav tajā iekšā, viņš peld uz matrača un ir ārpus pasaules, ārpus mīlestības,” par klipa stāstu saka tā režisors Jurgustulajstus.

“Es pilnībā uzticējos režisora idejai, izbaudīju darbu profesionālā un mierīgā gaisotnē visas filmēšanas dienas garumā un par rezultātu esmu patiesi laimīgs,” saka Dons.

Dons atzīst, ka grūtākais bijis pēc katras pauzes atkal kāpt baseinā un atkal slapināties filmēšanas vajadzībām, tāpēc klipā viņš dreb, kas gan klipa dramaturģijai ļoti labi derēja. “Tur nedrebēt vienkārši nebija iespējams, tu vari turēties cik tu gribi, bet tu vienkārši drebi un tu drebi tā, kā režisoram vajadzīgs,” atceroties klipa filmēšanu saka Dons.

Tehniski videoklips filmēts nelielā baseiniņā kādas privātmājas pagalmā ne pārāk siltā augusta dienā. Lai arī augusts, gaisa temperatūra filmēšanas dienā bija ap 18-19 grādiem un ik pa laikam lija.

Klipa “Darling, darling” veidotāju komanda: režisors – Jurgustulajstus, operators – Jānis Andrejevs, montāža un grafika – Juris Matuzelis, izpildproducente – Alise Rogule, producents – “Dons Music”. Paldies Eduardam Zagainovam – Veinbrantam, McCann Live par tehnisko nodrošinājumu, par baseinu un bumbieriem – Jānim Turkam.

Dziesmas “Darling, Darling” mūzikas autors – Artūrs Šingirejs, vārdu autori Artūrs Šingirejs un Miguel Da Fonseca, mūzikas producents – Kaspars Ansons, miksēja – Krišjānis Geidāns, dziesma māsterēta “WolkStudios”.

Dziesmu “Darling, Darling” ir iespējams iegādāties arī iTunes https://itunes.apple.com/lv/album/darling-darling/id699363034?i=699363461

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
Sintija Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Sintija
Viesis
Sintija

Ļoti skaista dziesma.