Dod vārdu ronēniem, kas atgriezīsies Baltijas jūrā

Roni Pīteru uz zoodārzu nogādāja pērn, bet divi roņu puikas, kas  zoodārza darbinieku aprūpē nonāca šī gada aprīlī, vēl ir bez vārda, tādēļ aicinām sociālā tīkla Twitter kontā Ventspilslv, izmantojot mirkļbirku #roņidabā vai portālā Ventspils.lv komentāros pie šīs ziņas, norādot savu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju, ieteikt, kā ronēnus varētu saukt, lai 3. jūlijā jūrā tie varētu doties ar skanīgiem vārdiem! Tie, kuru ieteiktie ronīšu vārdi tiks izvēlēti, iegūs ielūgumus 2 personām ronēnu cienīgai atpūtai – ūdens prieku baudīšanai Ventspils Pludmales akvaparkā. Savukārt no visiem vārdu ieteicējiem tiks izlozēts viens, kurš iegūs ģimenes biļeti Rīgas Zooloģiskā dārza apmeklējumam.

 

Ventspils – roņiem draudzīgākā pilsēta

Ronēnu izlaišanas vieta – Ventspils piekraste – nav izvēlēta nejauši. Rīgas Zooloģiskajā dārzā jau daudzus gadus pie roņu baseina tiek izvietots Ventspils informatīvais stends, tādējādi zoodārza apmeklētājus aicinot uz roņiem draudzīgāko pilsētu – Ventspili, savukārt līdzekļi par informācijas izvietošanu tiek izlietoti gan ronēnu barošanai nepieciešamo zivju, gan inventāra un medikamentu iegādei.

2013. gadā Ventspils pilsēta saņēma „Roņiem draudzīgākās pilsētas” goda nosaukumu, bet šogad top īpaša pateicība par līdzjūtību un sapratni, palīdzot dzīvniekiem, kurus ne katrs mīl, jo tie ir un paliek cilvēka konkurenti cīņā par lomu… Uzvarējusi cilvēcība!

Foto: publicitātes

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
Anna Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Anna
Viesis
Anna

Bildēs ronīši izskatās tik mīlīgi 🙂