Divdesmit slavenības atklāj savu iedvesmas avotu

«Es mīlu braukt ar automašīnu, tas man sagādā baudu un prieku. Mana automašīna ir manas otrās mājas, jo tajā ir viss vajadzīgais tajā skaitā arī drēbes un laba mūzika,»  par savu prieka avotu pastāstīja Marika Ģederte.

Savukārt mūziķis Jānis Stībelis atklāja ,ka ūdens ir tā vieta, kur viņš jūtas labi. Peldes gan atslābinot, gan arī uzlādējot. Mūziķis uzskata, ka iemesls kādēļ tajā jūtamies tik komfortabli ir tas, ka ūdens ir mūsu dzīves liela sastāvdaļa, jo katrs cilvēks vismaz deviņus mēnešus nodzīvo zem mātes sirds.

«Visiem tirdzniecības centra Spice apmeklētājiem ir lieliska iespēja uzzināt, kas iedvesmo cilvēkus, kurus parasti redzam televizora ekrānā vai uz skatuves. Izstāde uzskatāmi parāda, ka viņi ir tādi paši cilvēki, kā ikviens no mums – ar savām vājībām un kaislībām. Kad izslēdzas prožektori un kameras, viņi iejūk pūlī un dara tās pašas lietas, ko daudzi no mums – dodas pie dabas, sporto, palutina sevi vai nododas iemīļotajam hobijam,» atklājot izstādi teica tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce.

Fotoizstādē, kas būs aplūkojama līdz 30.martam, redzami tādi pazīstami mākslinieki un mediju pārstāvji kā Eirovīzijas uzvarētājs Aleksandrs Ribaks no Norvēģijas, maestro Raimonds Pauls, Agnese Zeltiņa, Liene Candy, Katya Meija, Kamilla, Ieva Adamss, Jeļena Gricuka, Andris Bulis, Roberto Meloni, Intars Busulis, Marika Ģederte, Elīna Ivaglo, Jānis Stībelis, Natālija Ābola, Markuss Riva Brendons Stouns, Olga Asmikoviča, Aleksandra Kurusova un Katy Tindemark.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar