Daugavgrīvā kāda ģimene, cepot šašliku garāžā, ar pneimatisko šauteni izšauj kaimiņa automašīnai logu

Sestdien, 14. jūlijā, neilgi pēc pulksten 22.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Daugavgrīvā, kur vietējā garāžu kooperatīvā kāda kompānija ar ieroci izšāvusi kaimiņa automašīnai logu.

Likumsargiem, ierodoties notikuma vietā, izsaucējs pastāstīja, ka, tīrot savas automašīnas salonu, pēkšņi izdzirdējis šāvienu un plīstoša stikla skaņu. Vīrietis izkāpis no transportlīdzekļa un ieraudzījis, ka vadītāja pusē vējstiklam ir nošķelta daļa. Cietušais norādīja uz kādu netālu esošo kompāniju, kura pie atvērtas garāžas bija novietojusi galdiņu un grilu. Vīrietis atklāja, ka iepriekš kompānija šaudījusies ar ieroci.

Pie norādītās garāžas sastapts kāds pāris ar diviem nepilngadīgiem bērniem. Gaļas cepējs kategoriski noliedza, ka iepriekš būtu šāvis ar ieroci, skaidrojot, ka ieroča viņam vispār nemaz neesot. Tomēr turpat garāžā novietotajā automašīnā pamanīta pneimatiskā šautene.

Vīrietis savu versiju pēkšņi mainīja, apgalvojot, ka bērni šāvuši ar ieroci. Tomēr kungs uzstājīgi apgalvoja, ka zēni nav varējuši izšaut kaimiņa automašīnai logu, jo šauts tikai pa mērķi.

Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

 

Rīgas pašvaldības policija

TOP Komentāri

avatar