Darbi pie smilšu skulptūrām turpinās

Daba ieviesusi savas korekcijas un lietaino laikapstākļu ietekmē, nebūs pieejams iepriekš plānotais skulptūru tapšanas process klātienē. Gatavo mākslinieku veikumu aicinām novērtēt no 23. maija.

9. Starptautiskais Smilšu skulptūru festivāls „Summer Signs 2015” norisināsies no 23. līdz 24. maijam Jelgavā, Pasta salā pulcējot 21 mākslinieku, kuri no vairāk kā 900 tonnām smilšu veidos darbus par tēmu – Nākotne pēc 750 gadiem. Festivāla dalībnieki uz Smilšu skulptūru festivālu ir ieradušies no Lietuvas, Igaunija, Francijas, Turcijas, Ukrainas, Polija, Krievijas, Somijas, Ungārijas, Bulgārijas un Ķīnas.

Festivālā, Pasta salā 23. maijā uzstāsies Roberto Meloni, „Big Al&The Jokers” un grupa „Jumprava”, savukārt 24. maija vakarā uzstāsies Jauno grupu konkursa uzvarētāji „UMAY”, Antra Stafecka un pašmāju poproka grupa „The Sound Poets”.

Neiztikt arī bez programmas bērniem, kuru sarūpējuši radošā grupa „Pasaku nams” un Valmieras kino studija. Papildus festivāla gaitā gan lieli, gan mazi varēs iemēģināt roku smilšu skulptūru veidošanā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar