Dagmāras Legantes padomi, iegādājoties kurpes

  1. 1.    Labāk kurpes iegādāties spontāni, līdz ko pamani tādu kurpju pāri, kas piesaista tavu aci un iztur kvalitātes kontroli. Ja uz veikalu dosies jau ar konkrētu vajadzību un zināsi precīzi, kādas kurpes tev nepieciešamas, tad visticamāk tieši tādas kurpes neatradīsi un lieki saskumsi/nogursi.

 

  1. 2.    Kurpju iegādē labāk dodies dienas otrajā pusē, kad pēdas ir jau mazliet nogurušas, varbūt pat nedaudz uzpampušas. Pielaikojot apavus šādā brīdī, atradīsi apavus, kas liks justies ērti arī dienas izskaņā.

 

  1. 3.    Ja aktuālajai sezonai ir plāns iegādāties tikai vienas jaunas kurpes, tad pārdomā, ar kādu apģērbu tās nēsāsi. Nereti sanāk iegādāties kurpes, kuras nav iespējams savilkt kopā ar esošo garderobi. Zelta vidusceļš – klasiska dizaina kurpes, kas nekad “neizies no modes”.

 

  1. 4.    Labāk iegādājies vienu labu un kvalitatīvu kurpju pāri, kas kalpos ilgāk un kuras varēsi uzvilkt vairāk par vienu reizi. Ne vienmēr jāizvēlas dārgs dizainera zīmols, kvalitatīvas kurpes ir iespējams iegādāties arī par saprātīgām cenām, īpaši atlaižu laikā.

 

  1. 5.    Vienmēr izvēlies savam kājas izmēram atbilstošas kurpes. Nekādā gadījumā neiegādājies kurpes, kas ir par mazu, jo tie radīs tikai nepatikšanas. Ja viena kāja ir lielāka nekā otra (tā bieži ir), tad apavus iegādājies tādus, kas der lielākajai pēdai.

 

  1. 6.    Atceries zīmolus, kuru kurpes tev ir labi kalpojušas. Tieši tā zīmola kurpes ērtuma ziņā tev visticamāk derēs arī nākamajā reizē, kā arī būsi pārbaudījusi to kvalitāti. Katru kurpju pāri kārtīgi apskati, vai nav kādi defekti. Ja kāds zīmols ir izpelnījies tavu uzticību un zini, kurš izmērs tev ideāli der, vari apavus pasūtīt arī internetā.

 

  1. 7.    Sievietei visām dzīves situācijām būtu nepieciešami četri kurpju pāri: pirmais – melnas un klasiskas augstpapēžu kurpes, otrs – vasarīgas un gaišas augstpapēžu kurpes, varbūt siksniņkurpes, tāpat arī balerīnkurpes jeb zempapēža laiviņas gaišā un tumšā krāsā. Ar šādu kurpju arsenālu izskatīsies eleganti gan svarīgās ballēs, gan piknikā ar draugiem.

 

  1. 8.    Atceries, ka pat šķietami viendabīgu vizuālo tēlu vienmēr vari atsvaidzināt ar oriģināliem apaviem, tāpēc kādreiz atļaujies būt spontāna un iegādāties kliedzošākus apavus. Tie varētu būt gan košākā krāsā, gan netradicionālāka dizaina – jebkas, kas tev pašai patīk!

 Foto: publicitātes

2

TOP Komentāri

avatar
2 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
...Imants Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Imants
Viesis
Imants

Pilnīgi piekrītu, malacis Dagmāra.

...
Viesis
...

Snobisks stils man nepatīk…