DaGamba pierībina Stacijas laukumu

Skatītājus priecēja irāņu-lietuviešu kopprojekts. Tajā muzicē trīs spilgti un daudzveidīgi mūziķi – Paulius Kilbauskas, producents un multi-instrumentālists, kurš pierādījis savu muzikālo talantu Lietuvas elektroniskās mūzikas lauciņā, Saulius Petreikis, kurš spēlē tādus pūšamos instrumentus no visas pasaules, kā indiešu bansuri, ķīniešu hulusi un dizi, grieķu floghera, nepāliešu flautas, īru un skotu flautas, armēņu duduk un daudzus citus, kā arī mūziķis no Irānas Mohammad Rasouli, kurš ir viena no senākajiem persiešu instrumentiem – ney flautas meistars.

Uzstājās pašmāju spilgtā grupa “DAGAMBA”. Savā mūzikā “DAGAMBA” savieno Austrumu un Rietumu mūzikas tradīcijas, radot jaunu, ārkārtīgi aizraujošu un spēcīgu skanējumu.

Pasākuma izskaņā dzirdējām apvienības “3LIVE PROJECT”. Tas ir enerģisks un pozitīvs mūziķu trio, kas radies kopā sanākot populārajam dīdžejam, radio balsij, pasākumu organizatoram un šova “TV Zvaigzne” finālistam – [Ex] da Bass, trompetes spēles virtuozam Normundam Piesim un intuitīvās mūzikas māksliniekam, perkusionistam Eināram Latiševam.

Foto: Kristaps Runcis

TOP Komentāri

avatar