Chris Noah publisko jaunu dziesmu “River” (VIDEO)

13.jūlijā Latvijas radiostacijās un lielākajās mūzikas digitālās straumēšanas vietnēs nonāks mūziķa Chris Noah jaunākā dziesma “River”, kas ierakstīta sadarbībā ar Lielbritānijas producentu Kristoferu Harris (Kristofer Harris).

 

“Dziesma “River” ir par neizbēgamām pārmaiņām, ar ko agri vai vēlu iznāk sastapties ikvienam. Lai arī kā mēs nereti vēlētos mainīt citu cilvēku domas vai darbības, tas nav iespējams, un atliek tikai vērot notikumu attīstību, zinot, ka ietekmēt tos nav iespējams,” stāsta Chris Noah.

Singls “River” ierakstīts kopā ar Lielbritānijas producentu Kristoferu Harris (Kristofer Harris), kurš ir sadarbojies ar vairākām, pasaulē zināmām, muzikālajām apvienībām – “Bear’s Den”, “Belle & Sebastian”, “Ghost Poet” un citām. Ierakstu sesijas laikā kopumā tika ierakstīti trīs singli, kuru skanējumā būs iespējams dzirdēt mūsdienu popmūzikas, Indie un 80. gadu mūzikai raksturīgas iezīmes.  Līdz septembra beigām ir plānots izdot visus trīs singlus, kuri būs pieejami lielākajās straumēšanas vietnēs, kopā ar singla “River” akustisko versiju.

Kristofers Harris par “River”: “Manuprāt, dziesmā River ļoti veiksmīgi izdevās radīt labvēlīgu vidi mākslinieka balss tonim, kā rezultātā balss skan ļoti spēcīgi un caur dziesmu iespējams izjust patiesas emocijas, kas ļauj labāk uztvert dziesmā pausto. Atgriežoties mājās, palūdzu dziesmu noklausīties pāris draugiem, kuri darbojas Lielbritānijas mūzikas industrijā – tie bija pārsteigti par dziesmas kvalitāti un to, ka Angļu valoda nav dziedātāja dzimtā valoda. “

Singlu kopuma līdzautors un līdz-producents ir Chris Noah draugs un mūzikas domubiedrs Mārcis Jukumsons-Jukumnieks, kurš būs kopā ar mākslinieku arī šīs vasaras koncertos. Ierakstā vēl piedalījušies –  ģitārists Jānis Kalniņš un bundzinieks Jēkabs Zemzaris.

Tuvākas Chris Noah uzstāšanās – 3. augustā festivālā “Summer Sound” un 5. augustā “Bauska TASTE”.

 

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar