Bulis un Tatarinova aicina ziedot bērnu slimnīcai

Labdarība ir viens no lietderīgākajiemveidiem, kā sagatavoties eiro ieviešanai, jo norēķināšanās par pirkumiem ar apjomīgiem santīmu iekrājumiem valūtas paralēlās aprites periodā var radīt neērtības.

Bērnu slimnīcas fonda ziedojumu lāde atrodas Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņā, Doma laukumā. Tā pieejama no 19. līdz 30. decembrim laikā no plkst. 10:00 līdz 20:00. Tāpat iedzīvotāji aicināti ziedot monētas ne tikai Rīgā, bet arī visā Latvijā.

Latvijas Komercbanku asociācijas pārstāve Baiba Melnace, Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņa valdes priekšsēdētājs Andris Kreislers, Bērnu slimnīcas fonda projektu vadītāja Gunta Zaļaiskalna un sabiedrībā zināmi cilvēki, aicināja ziedot citus un bija pirmie, kas iztukšoja savās krājkasītēs sakrātās monētas.

Monētu ziedošanas pasākums ir Latvijas Komercbanku asociācijas kampaņas “Nauda bankā, miers mājās!” aktivitāte, lai aicinātu iedzīvotājus sagatavoties ērtākai un drošākai pārejai uz eiro.

Naudas krāšana krājkasītēs ir kļuvusi par tradīciju daudzās mājās. Tomēr Komercbanku asociācija norāda: viens no svarīgākajiem priekšnoteikumiem, lai sagatavotos eiro ieviešanai, ir rast pielietojumu krājkasēs sakrātajām monētām, lai jaunā gada sākumā neradītu apgrūtinājumu sev un līdzcilvēkiem.

Foto: Madara Soste

TOP Komentāri

avatar