“Blitze” dāvā saviem klausītājiem jaunu dziesmu

Grupa Blitze jau laidusi klajā astoņus singlus – “Bibliotekārs”, “Segā ietinies”, “Stāsts savādāks”, “Hop!”, “No griestiem atspēries”, “Kamēr zeme griezīsies”, “Laiks” un “To kā nav”. Zināms, ka visi minētie singli pabijuši kādā no Latvijas ietekmīgāko dziesmu un radio topiem – radio SWH, Latvijas radio 2, Kurzemes radio, radio Valmiera, Super FM, Radio 1, Latvian Airplay Top 50, Muzikālā Banka, Mikrofona aptaujas gada Top 50 u.c.

Grupa Blitze aktīvi koncertē ne tikai visā Latvijā, bet arī ārpus tās.

Zinātāji stāsta, ka katrs grupas Blitze koncerts ir krāsains, skanīgs, pozitīvismu rosinošs muzikāls piedzīvojums, kas uzlādē savus klausītājus ar spēcīgas un neatkārtojamas enerģijas lādiņu. Ja tu esi tur, tu esi savējais, jo mūzika uzrunā un satuvina pat svešos.

Grupas Blitze sastāvs – Arvīds Berķis (vokāls un ideju ģenerēšana), Arnis Grīnbergs (basģitāra un tehnikas guru), Artūrs Krovoručko (sitamie un citi instrumenti), Midis jeb Aldis Zaļūksnis (ģitāra un producēšana) .

Grupa Blitze saka lielo paldies: Norčam, Berga Foto, Marekam Bērentam, Vladam Ščepinam, Gatim Saukānam, kā arī visiem saviem draugiem un atbalstītājiem!

TOP Komentāri

avatar