BK “Jēkabpils” sakauj BK “Jelgava”

Spēles rezultātu ar precīzu tālmetienu atklāja “BK Jēkabpils” komandas spēlētājs M. Kravčenko. Turpinājumā komandas spēkojās līdzīgi – pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 23:22 jēkabpiliešu labā.

Otrajā ceturtdaļā BK “Jēkabpils” pārliecinoši izvirzījās vadībā, uzņemoties kontroli pār spēli. BK “Jelgava” veica daudzus neprecīzus metienus, kas mūsējiem ļāva četru minūšu laikā gūt 12 punktus pēc kārtas. Ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 45:36.

Otrajā puslaikā situācija uz laukuma būtiski nemainījās. BK “Jēkabpils” turpināja krāt punktu pārsvaru, kurš trešās ceturtdaļas beigās jau sasniedza 18 punktus (72:54).

Pēdējā ceturtdaļā nekas nespēja mazināt BK “Jēkabpils” pārliecību par uzvaru. BK “Jelgava” ar vājo spēles uzbrukumu vairs nespēja mainīt spēles gaitu. Visu ceturto ceturtdaļu spēles BK “Jēkabpils” aizvadīja ar pārliecinošu punktu pārsvaru un par prieku saviem atbalstītājiem sagrāva mājiniekus BK “Jelgava” ar rezultātu – 100:71.

Rezultatīvākais BK “Jēkabpils” spēlētājs – Trojs Maršals Bārnijs (Troy Marshall Barnies), kurš komandas labā guva 20 punktus. Pārliecinošu sniegumu šajā spēlē parādīja arī Mārtiņš Kravčenko ar 18 punktiem un Mihals Hlebovickis (Michal Hlebowicki) – ar 17 punktiem.

“Neiesākām spēli pietiekami agresīvi, pieļāvām vairākas kļūdas, līdz ar to BK “Jelgava” turējās līdzās rezultātam. Otrajā ceturtdaļā veiksmīgi nospēlējām zem groza apakšas, kur mums bija gan auguma, gan fiziskā spēka pārsvars. Trešajā ceturtdaļā BK “Jelgava” sakoncentrēja vairāk spēkus groza apakšā, līdz ar to bija vairāk brīvo metienu. Mūsu “snaiperi” trāpīja, un tad spēle aizgāja. Spēles kvalitāte varētu būt vēl daudz labāka, mums vēl ir kur progresēt. Komanda nospēlēja labi, gribu uzteikt visu komandu! Bija spēlētāji, kuri bija veiksmīgāki, bet tā bija komandas uzvara, nav svarīgi, kurš gūst punktus, galvenais, ka komanda uzvar!” uzvaru komentē BK “Jēkabpils” galvenais treneris Edgars Teteris.

Foto: Jekaterina Starodubceva

TOP Komentāri

avatar