“Betsafe” bukmeikeri: Latvijas hokeja izlase Sočos netiks ceturtdaļfinālā

Pēc Betsafe bukmeikeru prognozēm, scenārijs, ka Latvijas izlase Olimpiskajā hokeja turnīrā nespēs iekļūt ceturtdaļfinālā ir novērtēts ar koeficientu 1,09. Optimistiskāk noskaņotajiem totalizatora spēlētājiem būs iespēja likt likmes uz koeficientu 5,45, prognozējot, ka mūsējie izstāsies ceturtdaļfinālā.

“Jau par panākumu var uzskatīt pirms gada iegūto ceļazīmi uz Olimpiskajām spēlēm, kur piedalīsies tikai 12 pasaules spēcīgākās komandas. Latvijas izlase ir ielozēta vienā apakšgrupā ar 2013.gada Pasaules čempionāta finālistēm Zviedriju un Šveici, kā arī titulēto Čehiju, kuru kodolu veidos NHL spēlētāji. Pirms četriem gadiem Vankūverā pret šāda līmeņa komandām Latvijai nebija lielu variantu, kamēr visas trīs minētās sāncenses iekļuva ceturtdaļfinālā. Latvijas izlase ir izteikta apakšgrupas pastarīte, un tas nozīmē spēcīgu pretinieku kvalifikācijas mačā par vietu labāko astotniekā,” Latvijas hokejistu izredzes Sočos skaidroja Betsafe bukmeikers Roberts Egle.

Lielākā intriga ir par to, vai Krievijas valstsvienība spēs savās mājās izcīnīt zeltu, un Betsafe bukmeikeri šādu notikumu attīstību novērtē ar koeficientu 3,10, kamēr mazliet lielākas izredzes būs Vankūveras čempioniem kanādiešiem (koeficients 2,95). Abām superkomandām izaicinājumu metīs Zviedrija un ASV, un šo valstsvienību izredzes ir novērtētas ar koeficientiem 6,00 un 7,00.

“Pirms četriem gadiem Krievijas izlase piedzīvoja fiasko, ceturtdaļfinālā ar 3:7 atzīstot nākošo čempionu kanādiešu pārākumu, un savu skatītāju priekšā komandu apmierinās tikai zelts. Šķiet, ka mazliet iespaidīgāks sastāvs ir Kanādai, kuras rindās spēlēs NHL lielākās zvaigznes ar līgas rezultatīvāko spēlētāju Sidniju Krosbiju priekšgalā. Arī krieviem ir zvaigžņots sastāvs, ieskaitot lieliskā formā esošo Aleksandru Ovečkinu, Jevgēņiju Malkinu un Pāvelu Dacjuku, bet komandai traucēs par pienākumu uzliktais uzdevums izcīnīt titulu, radot spiedienu uz spēlētājiem,” turpināja Roberts Egle.

Papildus Betsafe totalizatorā ir iespēja likt likmes arī uz spēlētāju sniegumu. Vienmēr zināma intriga ir par to, kurš spēlētājs parādīs vislabāko sniegumu, un Betsafe bukmeikeri prognozē, ka rezultatīvākais spēlētājs Latvijas izlases rindās būs Mārtiņš Karsums (koeficients 4,40), kuram pēc rezultativitātes punktiem uz papēžiem varētu mīt pieredzējušais Jānis Sprukts (koeficients 6,25) un Kaspars Daugaviņš (7,00).

Intriga saglabājas arī par to, kas sargās Latvijas izlases vārtus pirmajā mačā pret Šveici. Betsafe piedāvā likt likmes uz to, ka tas būs pieredzējušais Edgars Masaļskis (koeficients 1,45) vai gados jaunais Kristers Gudļevskis (koeficients 2,50), kurš sevi no labākās puses parādīja Pasaules čempionātā.

Latvijas hokeja izlasei šīs būs jau ceturtās Olimpiskās spēles pēc kārtas. Vislabāk Latvijai veicās 2002.gadā Soltleiksitijā, kur tika izcīnīta devītā vieta, bet pēdējos divos turnīros mūsējie ieņēma 12.vietu.

Foto: hokejs.lv

TOP Komentāri

avatar