Bārmeņu šovā Rīgā uzvaras laurus plūc latvietis Deniss Trifanovs

Starp sešdesmit pasaules labākajiem bārmeņiem, pārliecinoši pirmo vietu, prestižajās starptautiskajās bārmeņu sacensībās “OlyBet Flairmania 2019” ieguva bārmenis no Latvijas – Deniss Trifanovs.

Spēcīgā konkurencē un vizuāli iespaidīgos bārmeņu priekšnesumos, vakar, “Olympic Voodo Casino” telpās, tika noskaidroti labākie “OlyBet Flairmania 2019”  “flair” bārmeņi. Godpilno pirmo vietu, ar Agra Daņiļeviča vārdiem raksturojot – “atstājot žūriju pilnīgi bez komentāriem”, ieņēma rīdzinieks Deniss Trifanovs, kurš arīdzan ir pagājušā gada “WFA Grand Slam” 2018. gada pasaules čempions.

Otrajā vietā ierindojās bārmenis no Polijas – Mareks Poslužnijs (Marek Posluzny), kura gatavotais kokteilis, degustācijas žūrijas lēmumā, tika atzīts par “OlyBet Flairmania 2019” labāko kokteili.

Trešo vietu ieņēma Krieviju pārstāvošais bārmenis Slava Beļakovs (Slava Belyakov), savukārt par “Flairmania Supergirl” tika atzīta vistālāko ceļu uz Latviju no Japānas atbraukusī Ajako Olī Kumaširo (Ayako Ollie Kumashiro).

31.janvāra sacensībās piedalījās sešdesmit bārmeņi no deviņpadsmit valstīm, tajā skaitā arī astoņas meitenes, kuras sacentās par “Flairmania Supergirl” balvu. Tālāko ceļu uz Latviju mēroja bārmeņi no Japānas, Argentīnas, Meksikas un Maurīcijas republikas. Plaši pārstāvēta tika Itālija, Polija, Krievija un citas valstis.

“Flair bartending” ir kokteiļu pagatavošanas veids, kas sevī ietver akrobātiskus un mākslas elementus bārmeņa izpildījumā, izmantojot dzērienu pudeles, instrumentus, glāzes un citas kokteiļiem nepieciešamās sastāvdaļas.

Latviju šajās sacensībās pārstāvēja  “WFA Grand Slam” 2018. gada pasaules čempions, rīdzinieks Deniss Trifanovs. “WFA Grand Slam” ir augstākā līmeņa “flair” bārmeņu sacensības pasaulē. Kopā ar Denisu par augstām vietām “OlyBet Flairmania 2019” cīnīsies arī Linards Grundmans un Romāns Kovaļenoks.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar