Bāram/kafē “Ezītis miglā” jauna filiāle Teikā

Bārs/kafē “Ezītis miglā”  aicina ceturtdien, 21.decembrī, no plkst.19:00, Teikā, Brīvības ielā 350A, uz bāra/kafē astotās filiāles “Teikas Ezītis miglā” oficiālo atklāšanu. Ezītis būs sarūpējis viesiem īpašus spirdzinošus sagaidīšanas dzērienus un uzkodas!

Bārs “Ezītis miglā” ir jauniešu iemīļota vieta, kurp doties gardi paēst, veldzēt slāpes vai nedēļas nogalē atpūsties un izdejoties. Ezītis aicina uz jau astotās filiāles atklāšanas svētkiem, kas solās būt varen jauks burziņš jaunajā Teikas Ezītī!

Bāra/kafē “Ezītis miglā” vīzija ir radīt vietu, kur sanākt ar draugiem un sev mīļajiem, lai baudītu kopā būšanas mirkļus! Jau pirmīt Ezītis ir priecējis ar dzīvās mūzikas vakariem, improvizācijas izrādēm, aktīvās atpūtas pasākumiem un pat mūzikas festivāliem, tāpēc šī filiāle nebūs izņēmums. Arī te Ezītis rūpēsies par foršu urbāni māksliniecisku atmosfēru, interesantiem pasākumiem un tikšanās reizēm. Kā allaž ikdienā varēs nobaudīt Ezīša gardumus un  plašu kokteiļu, kafiju un citu dzērienu klāstu.

Ceturtdien, verot durvis pirmo reizi, Ezītis bāra apmeklētājus priecēs ar gardiem un spirdzinošiem sagaidīšanas dzērieniem un uzkodām! Viesi Ezītī gaidīti no plkst.19:00, bet plkst.21:00 tiks teikta oficiāla uzruna un griezta sarkanā lenta.

TOP Komentāri

avatar