Banka par katru selfiju ziedos divus eiro dzīvnieku patversmei

“Mēs vēlamies atgādināt, ka katrs no mums var mainīt patversmes dzīvnieku likteni. Turklāt, ja daudziem šķiet, ka bankas vienmēr liek cilvēkiem maksāt, tad šī ir tā reize, kad viņi var likt maksāt mums,” #laiBIGBANKziedo nozīmi skaidro Artis Bērziņš, BIGBANK AS Latvijas filiāles vadītājs.

Sociālo tīklu kustību #laiBIGBANKziedo uzsāks vēstnesis, aktieris Andris Bulis: “Mans suns Roko spēj sniegt beznosacījuma prieku un mīlestību, taču es esmu atbildīgs par viņa dzīvi un audzināšanu. Es ceru, ka šī sociālo tīklu spēle būs ne tikai izklaide, bet arī atgādinās par mūsu atbildību pret dzīvniekiem – gan tiem, kas ir mājās, gan tiem, kuri skumst patversmē.”

“Katru gadu Latvijas dzīvnieku patversmēs nonāk tūkstošiem cilvēku labāko draugu, kuri dažādu apstākļu dēļ pēkšņi kļuvuši nevajadzīgi. Mūsu galvenais pienākums ir rūpēties par mājdzīvniekiem, kas palikuši bez saimnieku atbalsta. Mūsu – ne tikai patversmes vai pašvaldības, bet visas sabiedrības pienākums. Tāpēc ikviens eiro, ko Jūs saziedosiet, palīdzēs dzīvniekiem pārdzīvot ziemas aukstos mēnešus,” stāsta Astrīda Kārkliņa, patversmes “Labās mājas” vadītāja.

BIGBANK atbalsta dzīvnieku patversmes jau sesto gadu, taču akcija #laiBIGBANKziedo notiek pirmo reizi. Tās mērķis ir veicināt sabiedrības izpratni par dzīvnieku labturības jautājumiem, kā arī atbalstīt Juglas dzīvnieku patversmi “Labās mājas”, aicinot sabiedrību līdzdarboties. Lai piedalītos akcijā, dalībniekam kādā no saviem sociālajiem tīkliem jāievieto selfijs ar sevi un mājdzīvnieku, lietojot mirkļbirku #laiBIGBANKziedo. Plašāki akcijas noteikumi šeit: www.bigbank.lv

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar