Atsākas atbalsta grupas cilvēkiem, kurus skāris vēzis

Atbalsta grupās tiekas cilvēki, kurus skārusi diagnoze vēzis un, kuri vēlas rast labāku risinājumu sarežģītās dzīves situācijās, gūt un sniegt atbalstu mijiedarbībā ar citiem cilvēkiem. Tās ir grupas, kurās tiek dotas iespējas ikvienam dalībniekam līdzdarboties, dalīties pieredzē, izteikt savas izjūtas, emocijas, pārrunāt problēmas un grūtības, iemācīties uzklausīt citus, iemācīties sadzīvot ar diagnozi vēzis, celt pašcieņu un pašapziņu, pilnveidoties, rast spēku un uzlabot savas dzīves kvalitāti. Piedaloties atbalsta grupā, cilvēkam ir iespēja meklēt atbildes uz daudziem sev neskaidriem jautājumiem, tomēr katrs pats ir atbildīgs par to, cik daudz pats vēlas dot un gūt. Atbalsta grupā tiekas cilvēki, kuri atrodas dažādos dzīves krustpunktos – kādam aktīvais ārstēšanās posms sen aiz muguras, cits ir procesā, bet kādam tas vēl ir priekšā.

Uz atbalsta grupas nodarbību lūdzam iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu: dzivibaskoks@dzivibaskoks.lv, kā arī zvanot pa tālruni: 67625339.

  • Nākamās atbalsta grupas datums: 11. septembris.
  • Sākums: 17.30.
  • Vieta: Melnsila iela 13-1, Rīga.
  • Par dalību atbalsta grupā NAV jāmaksā.

Turpmāk atbalsta grupas notiks visu gadu – katru otro ceturtdienu. Datumi atbalsta grupām 2014. gadā: 11.septembris, 25.septembris, 9.oktobris, 23.oktobris, 6.novembris, 20.novembris, 4.decembris, 18.decembris.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar