Atklāta kopā strādāšanas telpa “Teikums”

Konferencē, kas pulcēja kā pašmāju tā starptautiski atzītus runātājus, tika apskatītas aktuālās tendences, kas ietekmē kā mūsu personīgo, tā darba ikdienu. Laime un personīgā motivācija, dalīšanās ekonomika jeb sharing economy, viltus ziņas jeb fake news un citas aizraujošas tēmas tika apskatītas gan lekciju formātā, gan radošās meistarklasēs. Kā atzina konferences apmeklētāji, viena no iedvesmojošākajām tēmām bija somu runātājā Teemu Arina lekcija par biohakingu, kas sniedza atbildes uz daudzu ikdienas jautājumu – kā mūsdienu steigā dzīvot veselīgu, mierpilnu dzīvi.

“Kopā strādāšana jeb coworking ir mūsdienu trends, kas kļūst arvien aktuālāks. Pasaulē coworking jeb kopā strādāšanas darba vietu skaits pieaug vidēji par 30% gadā jau vairāk kā 7 gadus. Tieši tāpēc, lai uzskatāmi parādītu ieguvumus no kopā strādāšanas vides, organizējām šo konferenci, kas stāsta arī par citiem aktuālajiem trendiem. Arī ikdienā kopā strādāšanas telpas “Teikums” piedāvās vidi, kas veicinās kā biznesa, tā personīgo izaugsmi.” stāsta Oļegs Ņikitins, kopā strādāšanas telpu “Teikums” vadītājs.

Par Teikumu:

Teikums ir gudrā rajona Jaunā Teika kopā strādāšanas jeb coworking telpas. Ar vairāk kā 150 vietām darbam, šis koncepts piedāvā vidi, kas veicina kā biznesa, tā personīgo izaugsmi. Strādāšana coworking vidē ir vislabāk piemērota uzņēmumiem dinamiskās attīstības fāzē, kas tuvākā gada laikā plāno paplašināties, kā arī individuāli strādājošiem profesionāļiem. Kļūstot par daļu no šīs kopienas, ik dienu var satikt līdzīgi domājošus profesionāļus, atklāt jaunus veidus kā darboties efektīvāk, apmeklēt mācību un biznesa kontaktu veidošanas pasākumus. 

 

Par Jauno Teiku:

Jaunā Teika ir dinamiska darba un dzīves telpa mūsdienīgiem, gudriem pilsētniekiem. Jauno Teiku par savu mājvietu ir izvēlējušās vairāk nekā 400 ģimenes, savukārt Jaunās Teikas birojos strādā ap 1500 speciālistu. Pēc pēdējās kārtas darbu pabeigšanas Jaunajā Teikā būs vairāk nekā 800 dzīvokļu un vairāk nekā 3500 darba vietu biroju ēkās, tādējādi Jaunajai Teikai kļūstot par vienu no lielākajiem mūsdienu rajoniem Rīgā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar