Atklāta fotoizstāde “Fotogrāfi “Palīdzēsim.lv” bērniem”

Fotogrāfijās redzami bērni, kuriem ar sabiedrības un uzņēmumu atbalstu izdevies palīdzēt dažādos veidos: sniedzot finansiālu atbalstu medicīniskiem pakalpojumiem, iepriecināt ar teātra vai hokeja spēles apmeklējumu, rīkojot radošas, motivējošas un izglītojošas nometnes, dodoties izpētes ekskursijās vai vienkārši esot kopā un sniedzot drauga plecu.

Veidojot piekto Palīdzēsim.lv fotoizstādi sapratām, cik svarīgs un nozīmīgs ir bijis fotogrāfu ieguldījums, lai palīdzētu ikvienam no šiem bērniem un mums kā organizācijai.

No sirds pateicamies mūsu 40 brīvprātīgajiem fotogrāfiem, kuri visus piecus organizācijas darbības gadus nesavtīgi ziedojuši savu talantu un laiku! Kā atzina vairums no fotogrāfiem, šī sadarbība ir devusi daudz arī viņiem, iespēju ieraudzīt citādu pasauli, iepazīties ar neparastiem bērniem, jauniešiem un viņu vecākiem.

Mēs nevaram izglābt Pasauli, bet ja varam palīdzēt kaut dažiem bērniem vai jauniešiem, tas ir daudz!
Paldies par uzticēšanos un atbalstu!

Fotoizstādes atklāšana, 13.februārī, plkst. 14:00, plānota kā sirsnīga atkalsatikšanās fotogrāfiem un viņu “stāstu varoņiem”. Pēc izstādes atklāšanas t/p Alfa fotogrāfiju „stāstu varoņiem” dāvinās iespēju doties noskatīties animācijas filmiņu „Ledus sirds” .

Ar sirsnīgām dziesmām izstādes atklāšanas pasākuma viesus priecēs mākslinieki Valters Frīdenbergs, Mārtiņš Ruskis un Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča.

Izstādē redzami fotomākslinieku Ilmāra Znotiņa, Oļega Zernova, Jāņa Saliņa, Artūra Romanovska, Rolfa Vendiņa, Andreja Terentjeva, Ivo Blūma, Emīla Desjatņikova, Valtera Poļakova, Laura Nagliņa, Raimonda Volonta un Edgara Poheviča darbi, taču vēlamies lielu paldies teikt arī pārējiem fotogrāfiem: Gvido Kajonam, Ivetai Vaivodei, Annai Novikovai, Ingai Nesterei, Ērikam Meinartam, Kasparam Volontam, Sintijai Zīvartei, Andrejam Strokinam, Jurim Dreimanim, Jānim Mednim, Annei Reinboomai, Mārtiņam Zilgalvim, Kasparam Lielgalvim, Raimo Lielbriedim, Aivaram Liepiņam, Santai Spilbergai, Ievai Andersonei, Valdim Jansonam, Viktoram Ozoliņam, Nilam Vilnim, Fotoziņu aģentūrai F64 un tās fotogrāfiem: Norai Krevņevai, Dmitrijam Suļžicam, Raitim Plaukam, Gintam Ivuškānam, Gatim Giertam, Egonam Ansbergam, Kasparam Kraftam, Rūtai Kalmukai, un Laurim Aizupietim.

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
Zelma Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Zelma
Viesis
Zelma

Emocionāli! Paldies!