Ar modīgu ballīti “Vaide” atzīmē 20 gadu jubileju

Pasākuma namatēva lomu bija uzņēmies šarmantais aktieris Andris Bulis, kas laipni sveicināja un aktivitātēs iesaistīja ballītes damas, kas bija ieradušās sveikt VAIDE komandu svētkos un baudīt modes skati – Latvijā par oficiālajām blondīnēm pasludinātās Marika Ģederte, skaistumkopšanas salona “Zefīrs” vadītāja Violeta Zefīrs, Skaistumkonkursu dalībniece un rīkotāja Liene Skulme, Rīgas domes auditore un skaistumkonkursu organizatore Kristīne Lindenblate, Latvijas modes zīmolu interneta vietnes Creative Latvia vadītāja Līga Bizune, kā arī krāšņā vokāliste Adelly ar agrāko muzikālo talantu fabriku pārstāvēm dziedātājām Māru Katarsku, Lauru Railu un Košo, mūziķe Jekaterina Tindemarka ar savu meitiņu, modes dāma Katerina Korsa, sabiedrības seja Zane Šveicare, modes un dzīvesstila blogere Alina Kellere, Baltijas Modes federācijas prezidente Elena Strahova ar pasaulē zināmo modes industrijas speciālistu un lektoru Toby Meadows, modes speciālists un pasākumu rīkotājs Dmitrijs Douboviks, kā arī modes žurnālu un interneta portālu redaktori un pārstāvji.

Par muzikālo noskaņu rūpējās sievišķīgā Samanta Tīna, kas viesus priecēja ar juteklisku akustisko priekšnesumu ģitāras pavadījumā. Pasākuma viesi baudīja šampanieti, mielojās ar sezonālajām uzkodām un novērtēja sievišķīgās kolekcijas skati, kurā starp modelēm bija arī populārā skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova.

Jaunā rudens / ziemas kolekcija kas īpaši veltīta sievietes sievišķībai un mijas ar mūsdienu pilsētnieces stilu, akcentē, ka ērtais un patīkamais var izskatīties grezns un interesants, šoreiz īpaši paspilgtinot piedāvājumu ar plašu trikotāžas kleitu klāstu, kas ir nenoliedzams zīmola VAIDE lojālo pircēju favorīts. Kā ierasts, jaunajā kolekcijā varēs vērot aktuālās un modernās tendences īpaši šai sezonai, kur maigo toņu krāsu palete mīsies ar spilgtu un stilīgu apdruku.

Jaunā “RUDENS/ZIEMA 2013” kolekcijas prezentācija ir daļa no zīmola VAIDE 20 gadu jubilejas svinībām, kuras ietvaros tiks atvērti vēl 3 veikali Krievijā un Ukrainā. Prezentācijas laikā ikvienai apmeklētajai atslodzē no rudens drēgnuma tiks dota iespēja priecāties par košajām krāsām, baudīt gaumīgu mūziku un sezonālas uzkodas, malkojot šampanieti, un iepriecināt savu garderobi ar VAIDE produkciju par īpašām atlaidēm.

Jau 20 gadus zīmola “Vaide” pircējas ir pašpārliecinātas sievietes, kas ciena pārdomāta dizaina un komforta apvienojumu. Zīmolam jau ir 15 veikali ne tikai Baltijā, bet arī Ukrainā, Krievijā un Vācijā, kas apliecina, pircēji labprāt izvēlas Latvijā ražotu apģērbu. Līdz gada beigās “Vaide” veikalu tīklu paplašinās vēl ar 3 veikaliem Ukrainā un Krievijā.

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
buks Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
buks
Viesis
buks

Kapēc es tur netiku uzaicināts??Biju ar savu Miss Latviju tur jau sen kā Vaide sejas abi…:)