Apsargs: sieviete te var gulēt

Pieejot klāt konstatēju, ka sieviete ir pamatīgā alkohola reibumā. Garāmgājēji par notikušo īpašu interesi neizrādīja, jo aktualitāte bija universālveikala “GALERIJA CENTRS” evakuācija. Piegāju pie sievietes, to pamodināju un jautāju par nepieciešamību izsaukt mediķus. Saņēmu noraidošu atbildi un sieviete nolēma turpināt gulēt. Grasījos zvanīt Rīgas pašvaldības policijai, bet tad pie manis pienāca “GALERIA CENTRS” GRIFS AG apsargs un teica, ka šeit man nav ko darīt, lai ejot prom. Norādīju, ka sieviete ziemas laikā guļ uz ielas, uz ko saņēmu atbildi, ka viņa to drīkst darīt.

Lūdzu apsargam nosaukt savu uzvārdu, ko viņš neizdarīja. Tā vietā viņš iegāja iekšā slēgtajā “GALERIA CENTRS” un pildīja norādījumu neielaist pircējus, slēpjoties aiz durvju konstrukcijas un necaurspīdīgām uzlīmēm. Pa to laiku iereibusī sieviete bija devusies prom, atstājot šampanieša pudeli un tukšu glāzi…

Daži jautājumi “GALERIJA CENTRS” un GRIFS AG vadībai:

1) vai tā ir normāla situācija, ka apsardzes darbinieks nereaģē adekvāti uz situāciju, kad ziemas laikā uz ielas guļ cilvēks?

2) vai apsardzes darbiniekam ir tiesības uz ielas (ārpus tirdzniecības centra) masu informācijas līdzekļa pārstāvim neļaut pildīt viņa darba pienākumus un censties aizraidīt to prom?

3) vai apsardzes darbinieki ir izgajuši kaut kādu instruktāžu kas attiecas uz viņu tiesībām un pienākumiem un vai pastāv kaut kāda kontrole par to ievērošanu?

multinews.lv

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
m Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
m
Viesis
m

Malači tie, kas nepaiet garām.