Alda Gobzema paziņojums par ziedojumu valstij un bērniem

Šobrīd tiesā ir iesniegta prasība trīs cilvēku vārdā par kopējo summu 100 miljoni latu jeb 142,29 miljoni eiro. No tiesā iesniegtajiem prasījumiem lielākais prasījums ir par 50 miljonu latu jeb 71,44 miljonu eiro piedziņu cietušā Edgara labā.

Advokātam, apspriežoties ar klientu, ir pieņemts lēmums, ka lietas uzvaras gadījumā un pilnas summas piespriešanas gadījumā, cietušais ziedos valstij 48 miljonus latu jeb 68,2978 miljonus eiro kā simbolisku ziedojumu to vietā, kuriem būtu jāatbild ne tikai par Zolitūdes traģēdiju, bet arī par alkatību, korupciju, valsts nozagšanu un pārdošanu ārzemniekiem.

Tāpat, ja tiesa apmierinās prasību par 50 miljonu latu jeb 71,44 miljonu eiro piedziņu cietušā Edgara labā, tad 1 miljons latu jeb 1,4229 miljoni eiro tiks ziedoti bērniem, kuri Zolitūdes traģēdijā zaudēja vecākus. Arī šis ziedojums lai kalpo kā simbolisks un atbildību veicinošs žests to vietā, kam šī atbildība patiesībā būtu jāuzņemas.

Šis lēmums par ziedojumu valstij lai ir pamudinājums atbalstīt izmaiņas ne tikai tiesu praksē, bet arī domāšanā un attieksmē pret savu zemi, valsti un cilvēkiem.

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
Jurčiks Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Jurčiks
Viesis
Jurčiks

Kas tas par stulbumu – prasīt 71 miljonus kompensācijā, bet gandrīz 70 miljoni jāziedo!!!