Akcijā Pērc, ziedo, pabaro palīdzēts vairākiem simtiem patversmē mītošo dzīvnieku

Noslēdzoties dzīvnieku labdarības akcijai Pērc, ziedo, pabaro, saziedotas vairāk nekā 16 tonnas dzīvnieku pārtikas, palīdzot aptuveni 969 suņiem un 874 kaķiem no 20 patversmēm visā Latvijā.  Akcija norisinājās visos Rimi un Supernetto veikalos.

“Pateicība no Cat Care Community mērāma vairāk nekā saziedotajā pārtikā un citās mājdzīvniekiem nepieciešamajās precēs. Akcijas laikā arī patversmes darbinieki noticēja, ka sabiedrība nav vienaldzīga un spēj palīdzēt. Sakām lielu paldies Pērc, ziedo, pabaro labdarības akcijas veidotājiem un ziedotājiem – tagad kaķēni mūsu patversmē ir paēduši. Un vēl labāk – vairāki no mūsu iemītniekiem šajā laikā atraduši jaunas mājas,” stāsta dzīvnieku patversmes Cat Care Community pārstāve Anastasija Jahova.

“Labdarības akcija Pērc, ziedo, pabaro ir sirsnīgs un vienmēr gaidīts notikums, tieši tāpēc to organizējam jau otro gadu. Ir gandarījums par to, cik cilvēki ir atsaucīgi un cik aktīvi apvieno savas ikdienas gaitas ar palīdzīgas rokas sniegšanu tiem, kuri paši nevar nodrošināt savas primārās vajadzības. Arī Rimi Latvia, lai palīdzētu četrkājainajiem draugiem, ziedo vienu tonnu dzīvnieku barības patversmēm. Pateicoties šai labdarības akcijai, vairāku Latvijas patversmju iemītnieki būs paēduši, aprūpēti un iepriecināti ar jaunām rotaļlietām,” komentē Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Dace Preisa.

Par labdarības akcijas vēstnešiem kļuvuši arī tādas sabiedrībā zināmas personības un dzīvnieku aizstāvji kā aktrise Dārta Daneviča, TV personība Armands Simsons, komiķis Edgars Bāliņš, DJ un radio producente Karmena Stepanova, mūziķis Jānis Auzāns, kā arī aktrise Samira Adgezalova.

Pirmo reizi labdarības akcijas ietvaros dzīvnieku mīļi tika aicināti iesaistīties Triks pret kārumu izaicinājumā, kuru publicējot ar tēmturi #pērcziedopabaro akcijas sadarbības partneris Mars Inc. ziedoja papildu 100 gramus mitro barību dzīvniekiem patversmēs. Labdarības akcijai noslēdzoties, sadarbības partneris Mars Inc. patversmēm ziedoja vēl vairāk nekā piecas tonnas dzīvnieku barību.

Labdarības akcija Pērc, ziedo, pabaro Latvijā notika jau otro gadu, par galveno mērķi uzstādot dzīvnieku pārtikas un aksesuāru ziedošanu Latvijas dzīvnieku patversmēm.

Informāciju sagatavoja: Dace Preisa

SIA Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar