Aizturējām viltus policistu – krāpnieku, meklējam cietušos

Aizturētais visos gadījumos darbojās pēc viena scenārija. Uzdodoties par policijas darbinieku, vīrietis uz ielas sastaptiem jauniešiem norādīja, ka zina kādu viņu nosodāmo rīcību, stāstot, ka tūlīt atbrauks policijas mašīna un vedīs uz iecirkni. Viltus policists norādīja, ka iecirknī nedrīkst ierasties ar personiskajām mantām, tādēļ licis jauniešiem atdot visas viņiem piederošās mantas.

Jaunieši krāpniekam atdevuši telefonu, naudas maku, sabiedriskā transporta braukšanas biļetes, kāds arī zelta krustiņu. Vīrietis piekodinājis jauniešus gaidīt, kad pēc viņiem ieradīsies policijas automašīna, bet pats ar iegūtajām mantām devies projām.

Aizturētais vīrietis ir bijis vairākas reizes sodīts. Viltus policists – krāpnieks darbojās Ķengaraga rajonā. Šobrīd notiek lietas izmeklēšana, un uzsākti kriminālprocesi par krāpšanu.

Līdz šim policijā reģistrēti trīs gadījumi. Tomēr Valsts policijai ir pamatotas aizdomas, ka no krāpnieka darbībām varētu būt cietuši arī citi cilvēki. Tādēļ, ja esat cietis no attēlā redzamā vīrieša, lūdzam atsaukties uz tālruņa numuru 67086888 vai 110.

Foto: VP

TOP Komentāri

avatar