Aivo Oskis “Somebody’s Got My Lover”

Draugu un atbalstītāju ieskauts, pagājušās sestdienas, 19. janvāra vakarā, Vecrīgas klubā “Radio Bārs” dziedātājs Aivo Oskis prezentēja dziesmas “Somebody’s Got My Lover” video klipu. Ar šo dziesmu sestdien, 26. janvāra vakarā, Aivo startēs konkursa “Supernova 2019” pirmajā pusfinālā.

Par “Somebody’s Got My Lover” video klipa filmēšanas lokācijām tika izvēlētas trīs vietas – Mangaļsalas mols, Vecrīga un Kaņiera ezers. Un arī par filmēšanu Aivo ir īpašs stāsts, kas nu veido neaizmirstamas atmiņas. Dienā, kad bija paredzēta klipa filmēšana, sinoptiķi bija izplatījuši brīdinājumu par īpaši sliktiem laika apstākļiem – aukstumu un ļoti stipru vēju. Tā brīža -7 knieba degunā tā, it kā būtu -27 grādu sals, vētras spēka sistie viļņi dauzījās gar Mangaļsalas mola malām, bet Aivo dziedāja, tērpies vien džemperī. Tas bija izaicinājums, taču piešķir klipam vēl īpašāku sajūtu.

Dziesmas prezentācijas pasākums notika Vecrīgā, klubā “Radio Bārs”. Aivo, draugu un atbalstītāju ieskauts, sirsnīgi un enerģiski izpildīja astoņas dziesmas, tostarp arī savus iepriekšējos singlus “Ejot garām” un “Pateicos”. Prezentācijas pasākumu atklāja un Aivo dziedājumam pievienojās Latvijas “X-faktora” otrās sezonas finālistes – divas grupas “Carnelian” dalībnieces – Patrīcija Spale un Anna Patrīcija Karele.

“Somebody’s Got My Lover” stāsts ir par divu jauniešu mīlestību un pārgalvīgiem solījumiem, ko abi nespēja piepildīt. Jaunieši vidusskolas laikā sarunāja tikties pēc desmit gadiem. Šo desmit gadu laikā meitene ir laimīgi precējusies, un puisis ir priecīgs par savu skolas dienu meiteni, bet nereti pieķer sevi domājot par to, kā būtu, ja būtu…

“Par mīļoto cilvēku ir jārūpējas, viņš jāmīl un jālolo tad, kad viņš ir. Nevajag atstāt attiecības pašplūsmā, nolikt malā kaut kādā gaidīšanas režīmā. Ja mīli – nepadodies un neļauj šīm sajūtām pazust,” par dziesmu stāsta Aivo.

“Somebody’s Got My Lover” mūzikas autors un producents ir Ruslans Kuksinovičs (plašāk pazīstams kā Rassell), bet vārdu autors ir pats Oskis. Klipa idejas un noformējuma autors ir režisors Mārcis Birste.

TOP Komentāri

avatar