Ainara Bumbiera debijas albuma prezentācija

Dziedātājs Ainars Bumbieris 21. februāra vakarā klubā “Cabaret Burlesque” savu fanu, atbalstītāju, mūziķu un mediju klātbūtnē prezentēja savu pirmo albumu “Ainars Bumbieris”.

Šis ir Ainara Bumbiera debijas albums un vienlaikus arī dubultalbums, kurā apkopotas dziedātāja pēdējos gados populārākās dziesmas un radio singli, to skaitā “Ceļojums”, “Sniegpulkstenītes”, “Kā pasakā”, “Atļaujies”, “Rozes un mīlestība” un citas. CD iekļauts arī duets ar dziedātāju Anci Krauzi dziesmā “Paliksim kopā” un ar Olgas Rajeckas Violeto Lielvārdes kori dziesmā “Eņģelis”. Albuma otrajā diskā ir dzirdami populārāko pasaules hītu kaverversijas dziesmām “Careless Whisper”, “Somebody to love”, “Dolce vita”, “Nothing’s gonna change my love for you”, “I Just called to say I love you” un citām.

Ainars Bumbieris par CD saka: “Jaunais albums ir ilgi gaidīts un lolots; tas ir jauns atspēriena punkts manai dzīvei un mūzikai. Šis albums veidots kā atskats uz visu to, kas padarīts pēdējos gados un to, cik šobrīd muzikāli un vokāli bagāta ir mana pasaule. Šajā albumā muzikālais materiāls ir tikpat dažāds kā mana dzīve un personība. Tajā ikviens klausītājs varēs sev atrast kaut vienu tuvu skaņdarbu.”

Prezentācijā Ainars atskaņoja savas populārākās dziesmas un arī pilnīgus jaunumus un pirmatskaņojumus dziesmām “Tavā vietā” krievu valodā un dziesmai “Dzīvo vieglāk”. Ainars pirms pāris nedēļām klajā nāca ar savu jaunāko radio singlu “Kā pasakā”, kas šobrīd ir arī Latvijas Radio viena no visspēlētākajām dziesmām. Jaunā albuma prezentācijas koncertā Ainars prezentēja arī šīs dziesmas videoklipu, kas no trešdienas būs redzams mūzikas kanālos TV un internetā. Prezentācijā Ainars Bumbieris arī uzstājās ar dejotājām no aģentūras Showagency.eu.

Ainars Bumbieris izsaka pateicību visiem atbalstītājiem par piedalīšanos diska veidošanā, kā arī oficiālajam medijam multinews.lv

TOP Komentāri

avatar