Aijas Andrejevas albuma “Mēs pārejam uz Tu” prezentācija (VIDEO)

Kuplā draugu, radu un atbalstītāju pulkā ar pilnu koncertsastāvu pilsētas bārā “Vest” tika aizvadīts Aijas Andrejevas jaunākā albuma “Mēs pārejam uz Tu” prezentācijas pasākums.

Omulīgajās bāra telpās uz nelielās skatuves A.Andrejeva pamanījās ietilpināt apjomīgu mūziķu sastāvu: Kaspars Ansons (ģitāra), Jānis Kalniņš (ģitāra), Kaspars Pļavnieks (bungas), Toms Veismanis (basģitāra), Toms Mikāls (taustiņi), Anna Zankovska un Santa Šillere (piebalsis).

Šajā sastāvā tika nospēlētas pilnīgi visas jaunākā albuma dziesmas, tajā skaitā jau iepriekš publicētie singli “Tu mani sauc” un “Mēs pārejam uz Tu” un šonedēļ radiostaciju ēterā nonākusī dziesma “Blēņas”, kas ir viena no dzīvespriecīgākajām jaunā albuma dziesmām.

Kā stāsta pati dziedātāja: “Jaunais albums ir mans pārdzīvojums un piedzīvojums. Tas ir stāsts par vienu manas dzīves nodaļu, ar kuru gribu dalīties. Tās ir manas pārdomas, pieredze, mani sāpīgie un tumšie brīži, absolūta laime un ekstāze; tā ir mīlestība un ticība; tas ir izaicinājums būt drosmīgai un godīgai attiecībās ar cilvēkiem, un galvenokārt – ar sevi pašu.”

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar