Aija Andrejeva atklāj renovētu māju Lielvārdē

Svinīgajā nama atklāšanas pasākumā piedalījās arī Lielvārdes novada domes deputāti, vietējie uzņēmēji un banku filiāļu vadītāji no Lielvārdes, Ogres un Aizkraukles.

 

Uzrunājot klātesošos, Lielvārdes novada domes priekšsēdētāja vietniece izglītības, kultūras, un sociālajos jautājumos Vita Volonte pauda prieku par to, ka renovētais nams ir modernākais visā Avotu masīvā un izteica cerību, ka to kā savas jaunās mājas izvēlēsies dažādu paaudžu cilvēki, kas varētu kļūt par Lielvārdes jaunajiem iedzīvotājiem. “Tāpat šī māja ir pozitīvais piemērs vides pieejamībai. Uzbrauktuve bez problēmām ļauj namā iekļūt gan cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, gan jaunajām māmiņām ar ratiem,“ uzsvēra V. Volonte.

 

 ““Ektornet” pārdošanas dati liecina, ka vislielākais mājokļu pieprasījums ir Rīgā un Pierīgā, kas saistīts gan ar kopējo darba vietu skaitu, gan arī prestižu dzīvot galvaspilsētā un tās tuvumā. Tai pašā laikā, analizējot mūsu un TNS mājokļu pētījuma rezultātus, redzams, ka ievērojams cilvēku skaits vēlētos dzīvot ārpus lielajām pilsētām, steigu un sastrēgumus mainot pret mieru un zaļāku vidi,” komentē “Ektornet” valdes priekšsēdētājs Andris Kovaļčuks.

 

Pēc “Ektornet” un pētījumu aģentūras TNS aptaujas datiem, trešdaļa Latvijas iedzīvotāju vēlētos dzīvot ārpus lielajām pilsētām.* Lielvārdi A.Kovaļčuks min kā piemēru, kur var gan baudīt dabas skaistumu, gan arī ērti nokļūt Rīgā attīstītās satiksmes dēļ.

 

Tāpat “Ektornet” valdes priekšsēdētājs pauda gandarījumu, ka jau šobrīd ir interese par dzīvokļiem jaunatklātajā namā Avotu ielā 14. “Šodien noslēdzām pirmo līgumu un pieci dzīvokļi ir rezervēti,” informēja viņš.

Savukārt lielvārdiete dziedātāja Aija Andrejeva, kura bērnībā spēlējusies šīs mājas pagalmā, atzina, ka nams līdztekus skaistajai dabai un attīstītajai infrastruktūrai pilsētā būs vēl viens iemesls Lielvārdē apmesties uz dzīvi jaunajām ģimenēm. “Man Lielvārde ir ļoti mīļa, tādēļ es priecājos par ikvienu labo lietu, kas šeit notiek,” rezumēja dziedātāja.

 

Atklātajā ēkā ir iespējams iegādāties 30 dzīvokļus un 10 komerctelpas ar pilno vai pelēko iekšējo apdari, kuru platība ir no 26 līdz 70 kvadrātmetriem. Komerctelpas pirmajā stāvā iespējams pārbūvēt par dzīvokļiem. Daudzos dzīvokļos ir santehnika un virtuves iekārta. Tā kā siltumu un karsto ūdeni namā nodrošina gāzes apkures katls, šajā namā ikmēneša maksājumi ir krietni zemāki nekā nerenovētajās mājās. 

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar