“Age of Stones” skaļi un jaudīgi prezentē jauno albumu

Piektdienas vakars Valmierā tika aizvadīts skaļi, jo Valmieras  rokgrupa “Age of Stones” svinēja sava jaunākā albuma “Sāls un pipari” izdošanu, sniedzot pirmo prezentācijas koncertu koncertzālē “Valmiera”.

Divu stundu ilgajā koncertprogrammā tika izpildītas gan vecās – labi zināmas, gan dziesmas no jaunā albuma, kas apmeklētājiem ļāva nodoties īstam, trakulīgam un patiešām dzīvās rokmūzikas baudījumam. Starp enerģiskajiem ģitāru rifiem bija dzirdama arī solista klavierspēle, kas bija pārsteidzoši un neierasti dzirdēt šīs grupas skanējumā.

Koncertu atklāja dziesminieks Mikus Frišfelds ar Sandi Miltoviču.  Kā vakara pārsteigums, kopā ar grupu uzstājās neatvairāmās balss īpašniece Līga Rīdere, izpildot oriģinālo grupas dziesmu “Mežā”.

Stāsta grupas dalībnieki: “Šim koncertam gatavojāmies ļoti rūpīgi, jo visu organizējām saviem spēkiem. Gribējām paši sevi izaicināt ar garāko koncerta programmu, kādu jebkad esam snieguši savā 17 gadu pastāvēšanas laikā. Mums liekas, ka mums tas izdevās, to apliecināja publikas atbalsts, visa koncerta garumā, no pirmās līdz pēdējai dziesmai. Apzinoties, ka šis koncerts tika iemūžināts arī video formātā, tas neļāva atslābt ne mirkli, ceram ka video būs izdevies, nodosim to apskatīt, tiklīdz veiksim montāžas darbus. Bet kopumā, šis noteikti bija viens no aizraujošākajiem koncertiem, kādu jebkad bijām spēlējuši un organizējuši, sākot ar skaņu, gaismu un beidzot ar kopējo enerģiju. Paldies visiem kas atnāca, bet tie kas netika līdz Valmierai, aicinām visus uz albuma prezentāciju koncertu 9.novembrī, Latvijas 1. Rokkafejnīcā, Rīgā!

Albums “Sāls un pipari” tika izdots š.g. septembra mēnesī, sadarbībā ar “Izdevniecību MicRec”. Albumā ir apkopotas 12 enerģiskas dziesmas latviešu valodā un tās var noklausīties populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs, kā arī iegādāties CD formātā grāmatnīcās un mūzikas ierakstu veikalos.

Foto: Roberts Āboltiņš

TOP Komentāri

avatar