Zaļās klases atklāšana 21.septembrī

Zaļā klase pie Sūnu skolas nu ir tapusi, jo tik daudz labu cilvēku ir bijis kopā ar mums un snieguši atbalstu visdažādākajos veidos. Esam rīkojuši labdarības pasākumus, vākuši ziedojumus, kur mūs ar saviem muzikālajiem priekšnesumiem atbalstīja Lauris Valters, Ēriks Gruzniņš, Santa Kasparsone, Gita Dukaļska, Jurģis Grandāns ansamblis ‘’Minima’’ un grupa ‘’Gints un Es’’. Savus dzejoļus lasīja Aleksandrs Kalniņš un Gundars Kalve.

“Skrējām Jāņa Āboliņa piemiņai, koncertēja Inita Āboliņa, tapa pašreklāma un pasākuma atspoguļojuma video par šo projektu sadarbībā ar multinews.lv” informē idejas realizētāja Mārīte Pole.

Savu patstāvīgo dzīvi ir uzsācis Latvijas Vides aizsardzības fonda atbalstītais projekts Brīvdabas mācību klases izveidošana pie Sūnu pamatskolas Skolas ielā 1, Kūku pagasts, Krustpils novads’’ un tā aktivitātes. Zaļās klases izbūve ar visu aprīkojuma izmaksāja 8000 eiro.

Atklāšanas pasākums notiks 21.septembrī plkst. 13:00.

 

Pasākuma norise:

 

13.00.-

Pulcēšanās pie Zaļās klases. Svinīgas uzrunas.

Klases atklāšana. Muzikāls sveiciens.

 

13.30.-

Iepazīstināšana ar plānotajām projekta aktivitātēm un aprīkojumu. Iespēja ikvienam ieskatīties mikroskopu brīnumainajā pasaulē.

   -Mārīte Pole un Daina Kalve

14.00.-

Zaļās piparmētru tējas un bukstiņbiezputras baudīšana pie ugunskura.

 

14.30.-

Lekcija “Vide un tās piesārņojums ap mums” –

-Krustpils novada vides aizsardzības speciālists Ilmārs Luksts

15.00.-

Iepazīšanās ar bioloģiskās saimniekošanas metodēm.

 

 

 

Spēles un rotaļas sākumskolas skolēniem zaļā pļavā.

 

 

Projekts tapis sadarbībā ar: Krustpils novada iedzīvotāju , Vides aizsardzības fonda, Krustpils novada pašvaldības, Jēkabpils piena kombināta, Suši bāra Sakura,  ‘’Vērtīgs’’  finansiālu atbalstu.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar