Toyota ir pirktākais auto zīmols pasaulē un Baltijā

Arī autoindustrijas pētnieciskās kompānijas “JATO Dynamics” pētījumā, apkopojot datus par 2016. gada jaunu automobiļu pārdošanas rezultātiem, secināts, ka pērn visā pasaulē vispieprasītākie ir bijuši tieši Toyota zīmola modeļi.

Aleksejs Radionovs, AS “WESS” izpilddirektors: “Toyota līderpozīcijas Baltijā ir apliecinājums mērķtiecīgi ieguldītam darbam un uzticamai Toyota kvalitātes un cenas attiecībai. Aizvadītā gada rezultāti nostiprina zīmola tirgus pozīcijas un liecina par stabilu nozares attīstību. Kopumā iepriekšējā gada rezultāti rāda, ka Baltijas valstu tirgus mēreni attīstās un iedzīvotāji ir kļuvuši daudz drošāki lielāku pirkumu veikšanai, tostarp jauna auto iegādei. Par to liecina arī iedzīvotāju intereses pieaugums par jau pazīstamo un jauno modeļu automobiļu piedāvājumu — šobrīd ļoti liela interese ir par jauno Toyota C-HR, kas atšķiras no līdzšinējiem Toyota modeļiem ar oriģinālu, dinamisku un īpaši veidotu dizainu, kā arī ļoti pievilcīgu komplektācijas un cenas sinerģiju.”

Pērn Toyota prezentēja pilnīgi jauna dizaina koncepcijas automobili krosoveru segmentā, kas jau šobrīd ir viens no 2017. gada pieprasītākajiem Toyota modeļiem — Toyota C-HR —, kas uzskatāmi demonstrē visas modernam automobilim piemītošās priekšrocības, īpaši akcentējot dizainu, veiktspēju un dinamiku, kas ir trīs jomas, kur šī auto radītāji likuši lietā jaunās TNGA jeb Toyota New Global Architecture iespējas. Pateicoties tam, jaunajam C-HR ir zems smaguma centrs un vairāksaišu (multi-link) aizmugurējās piekares ģeometrija, nodrošinot stabilitāti un pārliecinošu reakciju uz visām vadītāja veiktajām darbībām.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar