2016 Honda Civic kupeja

Kupejas lokšņu metāls ir pat smalkāks nekā sedanam, piesardzīgs sveiciens, kas ir atzīmēts tik daudz Honda dizainos-ar ievērojamiem izmēriem, vairāk tēlniecības un riteņi, kas piepildīti līdz malām.

Jauda un svars

Mazākiem izmēriem un plašai augstas stiprības un īpaši augstas izturības tērauda virsbūves izmantošanai vajadzētu pievienot samazinātai masai, bet oficiālās specifikācijas ir mazliet neskaidras šajā sakarā. Saskaņā ar Honda svars vecajai kupejai ir diapazonā no 2754 līdz 2916 mārciņām. Atkarībā no aprīkojuma līmeņa, 2016.gada kupeja sver starp 2735 un 2896 mārciņām.

Tomēr jaunajai kupejai jābūt veiktspējas priekšrocībām, salīdzinot ar iepriekšējo paaudzi, pateicoties jauniem dzinējiem – 158-ZSP 2,0 litru četru cilindru (LX un LX-P modeļiem) un 174 ZSP 1,5 litru turbo četru cilindru (EX-T, EX-L, un Touring). Mūsu testā jaunais sedans, kas aprīkots ar 1,5 litru turbo un pastāvīgi mainīgu automātisko transmisiju (CVT), mēs sasniedzām 6,8 sekunžu nulles-līdz-60-mph sprinta.

Tāpat kā dažiem citiem elementiem notiekošajā Civic sāgā, cenas paliek nezināmas, vismaz līdz marta vidus pārdošanas datuma. Mums ir aplēses, bet tas ir sarežģīts ar pārskatītajiem aprīkojuma līmeņiem, tagad ir pieci, kas beidzas ar jauno Touring modeli. Bet tikdaudz ir skaidrs: jaunais Civic Coupe padara izejošo versiju kā aizmirstamu kā pagājušā gada kērlinga turnīra rezultātus. Un sportiskums krietni pārsniedz vienkāršu izskatu.

http://www.rezervesdalas24.lv/auto-zimoli/detalas-honda.html

 

TOP Komentāri

avatar