100 ielūgumi deputātiem

Pie Latvijas Republikas Saeimas ēkas (Jēkaba ielā 11), pulcēsies 100 vīrieši, lai iesniegtu 100 Saeimas deputātiem ielūgumus dalībai preseskonferencē, kura tiks veltīta deputātu sniegtajām atbildēm uz 27.marta vēstuli.

Atgādinām, ka 27.marta vēstulē deputātiem tika uzdoti 4 jautājumi, par kuriem mēs sagaidījām konkrētu atbildi – “par” vai “pret”:

1. Vai Jūs esat par bērnu seksualizāciju?

2. Vai Jūs esat par genderu reformu ieviešanu sabiedrībā?

3. Vai Jūs esat par viendzimuma personu seksuālo un laulības attiecību popularizēšanu un reklāmu bērnu izglītības un aprūpes iestādēs?

4. Vai Jūs esat par to, ka vecāku vara ģimenē tiek aizstāta ar vecāku aizgādības tiesībām?

Uz doto brīdi esam saņēmuši atbildes no 9 deputātiem. Saņemtās atbildes tiek publiskotas Vecāku sabiedriskāskustības “Dzimta” mājas lapā www.rod.lv.

12.maijā Rīgā norisināsies preses konference, kurā VSK “Dzimta” rezumēs deputātu sniegtās atbildes. Preses konferencē deputātiem tiks dota iespēja komentēt savu viedokli par šiem jautājumiem.

Šīs aktivitātes mērķis ir noskaidrot, cik liela ir deputātu gatavība likumdošanas līmenī aizsargāt ģimenes un bērnu intereses, it īpaši ņemot vērā valdības īstenoto politiku, kas ir vērsta pret ģimeni un tās vērtībām.

Savā darbībā “Dzimta” īpaši iestājas par Latvijas Republikas Satversmes 110. un 116.pantiem, kas ir vērsti uz tikumības un tradicionālo ģimenes vērtību saglabāšanu un nostiprināšanu. Mūsu valsts visu iedzīvotāju kopīgajās interesēs ir redzēt veiksmīgas un kuplas ģimenes, ko veido vīrišķīgi, atbildīgi vīri un sievišķīgas sievietes. Līdz ar to bērnudārzos un skolās vajadzētu nevis vājināt, bet stiprināt sievietes un vīrieša identitāti, atklājot un uzsverot katra dzimuma labākās īpašības kā bērna personības attīstības potenciālu.

3

TOP Komentāri

avatar
3 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
atēnaiveta Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Anonīms
Viesis
Anonīms
iveta
Viesis
iveta

tieši tā-skaidru valodu no deputātiem!!!!

atēna
Viesis
atēna

Jāatbild uz jautājumiem KATRAM deputātam, bez stulbas izvairīšanās, tas norādīs uz domājošu galvu.