1. Septembrī Tallinas kvartālā notiks festivals Ezīšfests

Jau sesto gadu, atzīmējot vasaras beigas, apmekētājus priecēs festivāls “Ezīšfests” ar labu mūziku, karstām dejām, spēlēm, atrakcijām un lielisku atpūtu.

Sestdien, 1.septembrī, no 17.00 līdz pat rīta gaiļiem, Tallinas ielas kvartālā, bārs “Ezītis miglā” par godu vasaras noslēgumam rīkos hipsterīgi urbāno festivālu Ezīšfests, kurš apkopo sevī 4 elementus – mūziku, mākslu, atpūtu un izklaidi.

Ezīšfestā ikviens varēs izbaudīt bagātīgu un katra gaumei atbilstošu festivāla programmu, jo uz trijām skatuvēm kāps 17 dažādi mūziķi, grupas, mākslinieki un dīdžeji. Starp tiem skatuves veterāni PND, slavas zenītā esošie jaunie dziedātāji no Singapūras Satīns, urbānās dzejas jeb repa skaitītāji no Brīvrunu projekts, sapņainā Polifauna, kaimiņi no Lietuvas – grupa Deeper Upper, komiķi, improvizatori, dejotāji un daudzi citi. Ar pilnu programmu var iepazīties – www.ezisfests.lv

Paralēli skatuves programmai Ezītis ir sagatavojis arī bagātīgu izklaides aktivitāšu klāstu. No plkst. 17 līdz 22 festivāla teritorijā norisināsies dažādas RADOŠĀS AKTIVITĀTES – gleznošanas darbnīca, zīmēšana Drink&Draw, hennas apgleznošana. Būs arī “Ezīša kino” ar izlasītām īsfilmam, prāta spēles, konkursi un citas izdarības.

Visas dienas un nakts garumā festivāla apmeklētāji varēs izmēģināt jau par tradīciju kļuvušo  lielformāta galda futbolu, kur ierasto figūriņu vietā iejūtas cilvēki. Novusa lietpratēji aicināti 20:00 piedalīties Lāčplēsis novusa turnīrā. Izslāpušie un azartiskie varēs veldzēties varēs beerpongā.

Par ballētāju enerģiju gādās bāra “Ezītis miglā” pavāri ar gardiem burgeriem, fish and chips, paelju un citiem labumiem. Tikmēr bāros Ezīšfesta viesus starp koncertiem atveldzēs spirdzinoši reibinoši kokteiļi.

Ezīšfestā pirmo reizi durvis vērs Tallinas kvartāla Ezītis miglā (pagaidām vēl pagaidu jeb demo režīmā), kurš pa īstam sāks darboties oktobrī, bet jau tagad būs iespēja sajust tā atmosfēru un garšas.

Ezīšfests norisināsies urbānajā Tallinas ielas kvartālā, ar ieejām no Tallinas ielas 10 un Miera ielas 34. Ieeja pasākumā pirmajiem 300 apmeklētājiem būs bezmaksas, pārējiem būs simboliska maksa – 3 eiro.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar